Drodzy Czytelnicy,

nadal nie możemy spotykać się w restauracjach i kawiarniach, dlatego spotykamy się z Wami tu – w przestrzeni wirtualnej. Aby nie tracić kontaktu, po raz kolejny przekazujemy najnowsze wydanie „Food Service” do bezpłatnego pobrania.
Marzec jest miesiącem, kiedy częściej niż zwykle rozmawiamy o kobietach – ich pozycji zawodowej, kompetencjach, rolach społecznych. W trudnym okresie pandemii postanowiliśmy na łamach naszego magazynu przedstawić cztery bohaterki, które imponują nam determinacją, zarażają pozytywną energią. Te właścicielki restauracji mimo panujących obostrzeń nie poddają się, walczą o swoje biznesy, a nawet rozwijają je w nowych obszarach. Kasia i Zosia Pilitowskie, Basia Kłosińska, Ewelina Łapińska i Linh Nguyen opowiadają o źródłach swojej kobiecej siły i o motywacji do mądrego zarządzania lokalami w niesprzyjających okolicznościach.
W numerze piszemy także o trendach na rok 2021 w branży roślinnej, cukierniczej, winiarskiej i nie tylko. Jak zwykle przeczytacie też felietony: Adama Chrząstowskiego, Jarosława Dumanowskiego, Adama Pawłowskiego czy Tomasza Źródłowskiego. A to tylko fragment tego, co znajdziecie na 100 stronach najnowszego „Food Service”. .

Zapraszam do pobierania magazynu; przypominam też że można nas również czytać za pomocą aplikacji dostępnej w Google Play, Appstore oraz Kiosk.


Agata Godlewska
redaktor naczelna „Food Service”



pobierz to wydanie pobierz to wydanie pobierz to wydanie
 
.