Drodzy Czytelnicy,

W tym wydaniu „Food Service” wraz z bohaterkami naszej okładki zaglądamy do Katowic. Katarzyna Rogowska i Justyna Ładzińska z restauracji Amfora opowiadają o 10 latach wspólnej pracy, rozwiązywaniu sytuacji konfliktowych między "kuchnią" i "salą", oraz o tym, jak stworzyć zgrany i stabilny zespół.

Ponadto w numerze znajdziecie raport Next Day Week "Nowy konsument. Nowe wartości", w którym przybliżamy nasze badania nad pokoleniem tzw. zoomerów, zastanawiamy się, jakimi wartościami się kierują i w jaki sposób branża HoReCa może docierać do dzisiejszych dwudziestolatków.

Oprócz tego przybliżamy wam historię Mateo Zielonki, który makaronami własnej produkcji oczarował nie tylko rzesze fanów w mediach społecznościowych, ale także gości 180 The Strand i The Store X w Londynie. W numerze nie zabrakło także stałych felietonistów: Adama Pawłowskiego, Adama Chrząstowskiego, Tomasza Źródłowskiego oraz Natalii Stachowskiej.

Zapraszam do pobierania magazynu; przypominam też że można nas również czytać za pomocą aplikacji dostępnej w Google Play, Appstore oraz Kiosk.


Agata Godlewska
redaktor naczelna „Food Service”

pobierz to wydanie pobierz to wydanie pobierz to wydanie
 
.