Drodzy Czytelnicy,

Tradycyjnie już łączony, grudniowo-styczniowy, numer "Food Service" poświęcamy tematowi diety roślinnej. A w nim Peaches Gastro Girls, czyli Monika Mazurek i Klaudia Górak, bohaterki naszej okładki, opowiadają, jak ich niszowy wegański koncept podbił serca i podniebienia mieszkańców Warszawy. W tym wydaniu piszemy także o tym, jak skomponować i wycenić bezmięsne menu, jak wygląda rynek roślinnych słodkości oraz co wegańska ryba ma wspólnego z drukiem 3D. Na koniec pochylamy się nad roślinnym menu w popularnych sieciowych restauracjach i sprawdzamy, jak zmienił się w ostatnim czasie rynek zamienników dla ryb, mięsa oraz jaj.


Agata Godlewska
redaktor naczelna „Food Service”


Wpisz adres e-mail na który zostanie wysłana wiadomość z linkiem do pobrania magazynu "Food Service".

Dziękujemy wypełnienie formularza!
Na podany w formularzu adres e-mail została przesłana wiadomość z linkiem do pobrania magazynu "Food Service".
Życzymy udanej lektury!