Drodzy Czytelnicy,

minął już ponad rok, od kiedy pandemia jest tłem naszego codziennego życia. Zmieniła ona zarówno styl życia konsumentów, jak i modele biznesowe lokali gastronomicznych. W aktualnym numerze „Food Service” przyglądamy się, jak lockdown i obostrzenia wpływają na funkcjonowanie kawiarni. Nasz raport opisuje temat kawy pod kątem wyboru ziaren, skutecznego marketingu, ekologii i aktualnych trendów. Diagnozujemy wyzwania i pytamy właścicieli biznesów kawiarnianych: co dalej? Bohaterem numeru jest zaś Maciej Grubiak, założyciel pierwszej w Polsce kawiarni dla kolarzy. Góra Kawiarnia to mikroskopijny lokal, którego sława rozniosła się po całym kraju. Jak to możliwe? Pobierz numer i przeczytaj!

Zapraszam do pobierania magazynu; przypominam też że można nas również czytać za pomocą aplikacji dostępnej w Google Play, Appstore oraz Kiosk.


Agata Godlewska
redaktor naczelna „Food Service”


Wpisz adres e-mail na który zostanie wysłana wiadomość z linkiem do pobrania magazynu "Food Service".

Dziękujemy wypełnienie formularza!
Na podany w formularzu adres e-mail została przesłana wiadomość z linkiem do pobrania magazynu "Food Service".
Życzymy udanej lektury!